یکی از بزرگترین چالشهای دست اندرکاران صنعت قنادی، کنترل و مدیریت موثر آلودگیهای میکروبی در این صنعت است. کنترل آلودگیهای میکروبی در این صنعت از مرحله تهیه مواد اولیه و انبارداری آنها شروع و تا مرحله بازار رسانی نیاز به پایش و دقت ویژه دارد. همچنانکه این مهم از دید این تولید کنندگان مخفی نیست.
مهمترین فاکتور برای رفع چنین چالش بزرگی، انتخاب و استفاده صحیح از یک ضدعفونی کننده بی ضرر برای محصولات نهایی صنایع قنادی است. به نحوی که پاتوژنهای رایج این صنعت را به نحو کاملا مورد تایید وزارت بهداشت، از بین ببرد.
· پراسید ضمن دارا بودن نشان سیب سبز سلامت از وزارت بهداشت ایران، یک عفونی کننده ارزان قیمت نسبت به محصولات خارجی مشابه و بسیار کارآمدتر است که به سادگی رفع آلودگیهای میکروبی صنعت قنادی را برای تولیدکنندگان انجام می دهد.
از پراسید می توانید در این موارد استفاده بفرمایید:
-
محصول نهایی و احیانا مخازن نگهداری موقت محصول
-
ضدعفونی دیوارها و سقف و ک ف انبارهای نگهداری مواد اولیه تولید
-
مخازن نگهداری آب
-
زدودن بیوفیلم وجود در لوله های انتقال آب مورد مصرف تولید که مسبب تولید بو و طعم نامطبوع در فراورده نهایی است
-
ضدعفونی ابزار قنادی
-
ضدعفونی سطوح کار
-
ضدعفونی ظروف بسته بندی
-
ضدعفونی انبارهای نگهداری
-
ضدعفونی کف سالن تولید