جاذب تازه نگهداشتن میوه، گل وسبزی
تاثیرات نامطلبوب وجود اتیلن روی گلهای چیده شده:
گلها به 20 جزء اتیلن در یک میلیادرد جزء هوا حساسیت نشان میدهند و وجود تنها 2 جزء گاز اتیلن در هوای گلخانه تخریب گلها را تا 150 هزار بار افزایش میدهد.
® شکل غیر طبیعی گل زمان شکوفایی
® پژمردگی و افتادگی زودهنگام گلبرگها و برگهای گل
® بی رنگ و سفید شدن گل
® تغییر شکل طبیعی
® کاهش طول عمر نگهداری و فساد
® فساد (گلهای چیده شده و پیاز گل)
اثرات ناشی از مجاورت محصولات با اتیلن
® زرد شدگی( خیار، بروکلی)
® ایجاد بوی زننده(پیاز، سیر)
® سفیدشدگی و بی رنگ شدن( سبزیجات و گلهای چیده شده)
® تاول زدگی و خرد شدن ساختار(سیب)
® خرابی پوسته(پرتغال)
® پوسته ضخیم(سبزیجات و بادمجان)
· حذف گاز اتیلن
· از بین برنده باکتریهای مهاجم هوازی و اسپور کپک
· ممانعت از پیرشدگی، فساد و بی رنگ شدن محصولات
· بهبود ظاهر، ساختار و کیفیت مواد مغذی
· کاهش اتلاف 29درصدی محصولات کشاورزی در سردخانه و در خلال حمل و نقل
· حذف بوی نامطبوع حاصل از فساد و پیرشدگی محصولات
· افزایش رضایت مشتری ناشی از ارایه محصولات تازه وبا کیفیت